top of page
Päättymätön tarina -matka minuksi.png

Päättymätön tarina: matka minuksi

"Töissäki kaikki menee päin persettä, tuntuu ettei mikään onnistu ja asiakkaat ei oo tyytyväisiä. Mä en ikinä saa tuota systeemiä pyörimää kunnolla. Kävin tänää tutustuus, yhteen kosmetiikkafirmaan ja tilasin starttipakkauksen kamaa. Saa nähä tuleex siitäkää yhtään mitää!!!", lukee päiväkirjani syvällisessä elämäntilanteen analyysissäni torstaina 13. syyskuuta vuonna 2001.

Mitä tapahtui tuolle huonolla itsetunnolla, rankoilla elämänkokemuksilla ja hirvittävällä kirosana-arsenaalilla varustetulle nuorelle naiselle tuon loppuelämän mullistaneen, syysmyrskyisen torstaipäivän jälkeen? Mistä löytyi tahtotila muuttaa oma elämänsä, ottaa täydellisesti vastuu tulevaisuudestaan ja rakentaa menestyksekästä suoramyyntiuraa, joka ympärillä olevien mielestä ei koskaan voisi toimia? Sen tarinan palasia on luettavissa tämän kirjan kansien välistä.

Tämä tehtäväkirja on tehty rakkaudella minulta sinulle, joka haluat kulkea henkilökohtaista matkaasi kohti omaa unelmaelämääsi, ja olet valmis tarttumaan haaveilun sijaan hartiavoimin uuden luomiseen. Se tie ei aina ole helppo, mutta ovin vakuuttaa sinulle, että se tulee olemaan vaivan arvoista. The best is yet to come.

Rakkaudella, Anni

Voit tilata kirjani hintaan 28,50€ laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen anninlumous@gmail.com

bottom of page